Targul locurilor de munca si al formarii profesionale -editia a IV-a

Primul targ de job-uri al toamnei se desfasoara sambata, 30 septembrie, incepand cu ora 10:00, in LOTUS CENTER, zona delimitata de hypermarket-ul Carrefour si cafenelele Pellini Top – Violet, iar accesul celor interesati este liber, dupa inscrierea in prealabil pe listele din standul AJOFM Bihor.

TARGUL LOCURILOR DE MUNCA SI AL FORMARII PROFESIONALE ajunge la editia a IV-a si propune 492 locuri de munca vacante si 54 de cursuri de formare profesionala acreditate de Ministerul Educatiei Nationale, oferite de Profesional Academy. Dintre acestea, 105 locuri de munca sunt pentru persoane cu studii superioare. Majoritatea posturilor vacante solicita doar studii medii, dar se cauta si 46 de persoane cu studii de scoala generala, pentru munci necalificate. Cele mai neacoperite posturi sunt, si la aceasta editie, inginerii (33 posturi) si muncitorii necalificati pentru montare si asamblare (40 de posturi).

Domeniile de activitate in care se cauta personal sunt diverse: pornind de la industria automotive pana la servicii turistice. Printre firmele dispuse sa recruteze se regasesc fabrici cu renume din Parcul Industrial Oradea, cele mai mari hypermarket-uri care functioneaza in oras, firme de transport, constructii, telefonie mobila, respectiv turism (domeniu hotelier).

In premiera, la TARGUL LOCURILOR DE MUNCA SI AL FORMARII PROFESIONALE isi expun oferta de resurse umane firmele FAIST MEKATRONIC, SELINA si DOUBLE TREE by HILTON Oradea. FAIST MEKATRONIC, prin divizia FAIST Light Metals, este si cel mai mare angajator prezent la targ, punand la dispozitia celor interesati 123 de locuri de munca.

„Ne mandrim si ne bucuram sa avem alaturi de noi la aceasta editie a targului de job-uri companii de renume precum: CONNECTRONICS, H.ESSERS, OLIMP IMPEX, TURISM FELIX SA, VERNICOLOR, COMAU, CELESTICA, NIDEC, EBERSPAECHER EXHAUST TECHNOLOGY, RCS&RDS, CARREFOUR si AUCHAN”.

Evenimentul este organizat in parteneriat insitutional cu AJOFM Bihor. Lista completa a locurilor de munca vacante se poate regasi la www.topexpo.eu, sectiunea dedicata targului.

Distribuie informația
Alte știri