Degustări de vin, demonstrații gastronomice, târg al meșterilor populari și concerte. Vezi unde

FestivalulGastronomic și de Vin „Bakator”, aflat la ediția a III-a, va avea loc în data de 1 iunie, în grădina Castelului Zichy din Diosig. Evenimentul va include degustări de vin, demonstrații gastronomice, programe pentru copii, târg al meșterilor populari și concerte. Inivitații speciali ai evenimentului sunt membrii echipei Carpathian BBQ, care vor susține prezentări culinare.

„În cadrul festivalului organizat a treia oară, în comuna noastră, vor fii prezenți 6 producători a soiului bakator, 15 producători de vinuri din Valea Ierului și nu în ultimul rând producători de vinuri din Slovacia, Serbia, Ungaria. Partea gastronomică, la fel ca și anul trecut vor fii cârnații de Debrecen, însă noutatea din acest an va fii mâncarea gătită BBQ. Cu această ocazie mulțumesc Consiliului Județean Bihor, respectiv AMD-ului pentru sprijinul acordat vizavi de acest eveniment”, a spus în cadrul unei conferințe de presă primarul de Diosig, Mados Attila, potrivit agentianewsbihor.ro.

Evenimentul din 1 iunie va începe la ora 10.00 cu programe dedicate pentru copii, urmat de concertul Rutkai Bori Band de la ora 11.00. La ora 15.00 va urca pe scenă trupa de jazz Edina Quartet, urmat de băieții de la Bagossy Brothers Company, care vor susține un concert de la ora 17.30. Programul va fi încheiat de concertul renumitei trupe de muzică de inspirație folclorică Csík Zenekar.

Biletele pentru evenimentul din 1 iunie pot fi achiziționate la fața locului la un preț de 10 lei, la care fiecare persoană va primi un pahar personalizat cu festivalul. Degustările se fac pe baza unor bonuri care pot fi achiziționate la intrarea festivalului. Nu se percepe taxă de intrare pentru persoanele sub 18 ani.

Foto: agentianewsbihor.ro

Distribuie informația
Alte știri