„Astăzi tu dăruieşti”. Comunicat Rotaract Club Oradea

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, Rotaract Club Oradea a susținut cea de-a patra ediție a proiectului „Astăzi tu dăruiești” în cadrul căruia orădenii au fost încurajați să doneze alimente neperisabile pentru familiile defavorizate ori asistate social din Bihor. Campania s-a desfășurat începând de vineri, 30 martie, până duminică, 1 aprilie, în hypermarketul Auchan, din Calea Aradului.

În acest an, un număr record de orădeni, care au fost sensibilizați de acest proiect și de situațiile familiilor nevoiașe, au reușit să ne depășească așteptările, iar rezultatele au fost pe măsură.
Împreună am reușit să ajutăm 72 de familii, mai exact 121 adulți și 195 copii. La aceste familii au ajuns 2300 kg de alimente neperisabile, ce s-au ridicat la valoarea totală de 13.000 RON.

Numărul de orădeni implicați în acest proiect crește de la an la an și acest lucru ne ajută să venim în sprijinul mai multor persoane nevoiașe pe perioada sărbătorilor, oferindu-le astfel o șansă la “normalitate”. Campania „Astăzi tu dăruiești” este un proiect al Clubului Rotaract Oradea și a fost organizat cu sprijinul hypermarketului Auchan Romania, dar și a cluburilor Rotary Oradea și Interact Club