Bănuit că ar fi tâlhărit o localnică din Salonta, reținut de polițiștii bihoreni și arestat de magistrați

La 1 august a.c., la ora 14.50, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Salonta au fost sesizați de o femeie de 69 de ani, din Salonta, că în cursul aceleiași zile, un bărbat necunoscut i-a sustras prin violenţă o geantă din piele, în care avea un portmoneu cu 580 lei, un card bancar, acte de identitate şi un telefon mobil.

În urma cercetărilor efectuate, la 2 august a.c. polițiștii din Valea lui Mihai au identificat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un tânăr de 22 de ani, din localitate, de la care a fost recuperat parțial prejudiciul provocat.

Vineri, polițiști l-au prezentat pe tânăr la Parchetul de pe lângă Judecătoria Salonta. Instanța de judecată a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Salonta continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.