Campionatul României la tenis cu piciorul. Finală bihoreană în etapa a doua

Pe o vreme caniculară, municipiul Oradea a găzduit etapa a doua a Campionatului României de Futnet. Jocurile s-au desfășurat pe terenurile de zgură din cadrul Direcției Județene pentru Sport și Tineret în organizarea Asociației Județene de Fotbal-Tenis Bihor, în colaborare cu clubul Futnet Oradea si Asociația Județeană Sportul pentru Toți. Pe lângă iubitorii acestui sport, prezenți la turneu, printre spectatori s-au numprat și numeroși motocicliști, aflați în Oradea ca și comisari ai cursei cicliste, Turul Bihorului, desfășurat tot weekend-ul trecut. De la etapă a lipsit echipa JSF Cluj-Napoca, și-au făcut însă debutul componenții echipei Bucovina Team.

Meciurile din grupe s-au desfășurat sub emnul echilibrului, încheindu-se cu câteva surprize. Juniorii de la Tengo Salonta reușind să obțină două victorii și calificarea în semifinale, alături de formația locală, în timp ce seniorii salontani au câștigat, conform așteptărilor, grupa din care a făcut parte, însă, au transpirat (și nu doar din caua caniculei) pentru victorie atât cu bucovinenii de la Black Hill, cât și cu bănățenii de la Dumbrăvița. În semifinale au fost respectate calculele hârtiei, astfel Dumbrăvița și Tengo Juniori s-au duelat în finala mică, iar seniorii de la Tengo și gazdele de la Futnet Oradea și-au disputat întăietatea în cadrul finalei. După un joc electrizant cu numeroase răsturnări de situație, timișorenii de la Dumbrăvița s-au impus în fața mânjilor salontani cu scorul de 2-1, salvând două mingi de meci ale adversarilor. Finala mare s-a încheiat cu succesul salontanilor(3-0), dar orădenii au opus rezistență adversarului, mai ales în probele de dublu și de triplu.

Clasament general după două etape
1 Tengo Salonta 66 puncte
2 Futnet Oradea 54
3 Dumbrăvița Timiș 39
4 Tengo Juniori 39
5 Futnet Timișoara 36
6 JSF Cluj-Napoca 31
7 Black Hill Vatra Dornei 31
8 Rechinii Tehnici CL-Moldov.31
9 Bucovina Team 15

Mai multe informații, poze și filmări de la etape veți putea găsi pe pagina www.teniscupiciorul.eu, administrată de AJFT Bihor.