CSM CSU Oradea este a doua semifinalista din Liga Nationala de Baschet Masculin – editia 2016/2017

Campioana României a încheiat seria cu bănățenii chiar pe Bega, acolo unde a reușit să să-și adjudece și meciul trei al seriei din sferturi.

Oaspeții au început mai bine partida de astăzi și au avut inițiativa în primele minute. Timisorenii au echilibrat insa situatia. Meciul s-a transat in sfertul patru cand elevii lui Cristian Achim, la fel ca și în precedentele două partide, “aveau 6 puncte avantaj cu mai puțin de 3 minute până la final. Diaz de la gazde avea să-și aducă echipa din nou în joc după 5 puncte marcate într-un interval de 8 secunde. Campioana nu s-a pierdut cu firea, a marcat prin Denison. Diaz a refăcut diferența de o posesie cu 30 de secunde rămase. Zeno de la linia de libere avea să nu ierte și astfel s-a scris istoria partide, CSM CSU Oradea a învins pe BC Timișoara cu scorul de 86-84”, conform totalbaschet.ro.

Sean Barnette și Martin Zeno au încheiat fiecare cu câte 20 de puncte partida de pe Bega. Primul a mai avut 7 recuperări și 3 pase decisive, iar cel de-al doilea 5 pase decisive și 4 recuperări.

CSM CSU Oradea va întâlni în semifinale pe U BT Cluj-Napoca, la fel ca în sezonul trecut. De această dată, avantajul terenului propriu este deținut de clujeni.

Distribuie informația
Alte știri