CSM CSU Oradea învinge pe CSA Steaua București la o diferenţă de 9 puncte

CSM CSU Oradea învinge pe CSA Steaua București cu scorul de 92-83 (27-20, 26-18, 18-24, 21-21). Elevii lui Cristian Achim și-au luat astfel revanșa fată de meciul pierdut din tur. Campioana en-titre a dominat întreaga partidă disputată la Arena Antonio Alexe.

De la CSM CSU Oradea s-au remarcat: Muhamed Pasalic cu 22 puncte (6×3), o recuperare și 3 pase decisive, Giordan Lee Watson cu 19 puncte (3×3), 2 recuperări și 8 pase decisive și Marcus Darrel Ginyard cu 14 puncte (1×3) și 5 recuperări.

„A fost o victorie frumoasă, dar nu lipsită de peripeții…Trebuie să spun că și apărarea noastră a favorizat jocul foarte bun al Stelei. Sunt foarte nemulțumit de cum ne apărăm. Am devenit o echipă care se bazează pe faza de atac, lucru care mie nu-mi place și în care nu cred. Va trebui să lucrăm la acest aspect. Felul în care am marcat noi în prima repriză este ireal. Greu să se întâmple ceva asemănător prea curând și e limpede că nu se va întâmpla în fiecare meci. Nu vom mai termina multe meciuri cu 63% la aruncările de trei puncte”, a declarat, la conferinţa de presă de după joc, antrenorul echipei orădene, Cristian Achim.

Comments are closed.