CSM Digi Oradea, in cel de-al 2-lea tur preliminar al Ligii Campionilor la polo 2017/18

CSM Digi Oradea este calificată direct in cel de-al 2-lea tur preliminar din Liga Campionilor la polo – editia 2017/18. Anuntul a fost facut de catre LEN , pe data de 18 august.

Startul campaniei continentale pentru formatia antrenata de Dorin Costras si Ciprian Cimpianu se va da la sfarsitul lunii septembrie. Mai exact intre 29 septembrie si 1 octombrie, se precizeaza pe site-ul official al clubului.

In prealabil, in intervalul 15-17 septembrie, se va desfasura primul tur preliminar sub forma a trei turnee, in Bosnia, Franta si Israel. Fiecare grupa va avea patru sau cinci echipe. Primele doua clasate in fiecare grupa se vor califica in cel de-al 2-lea tur preliminar.

In turul al 2-lea vor fi patru grupe, una cu cinci echipe, iar celelalte trei vor fi alcatuite din patru echipe fiecare. Primele doua clasate in fiecare grupa se califica in turul al 3-lea. Acesta se va desfasura sub forma de dubla eliminatorie. Meciurile se vor disputa pe 14 si 18 octombrie. Invingatoarele se califica in grupele Ligii Campionilor, programate sa demareze pe 25 octombrie.

Distribuie informația
Alte știri