Deep Purple se întoarce în România. Va concerta la Cluj-Napoca

Legendara trupă va concerta în premieră la Cluj-Napoca pe scena Sălii Polivalente. Pe 10 decembrie 2019, pe scenă vor evolua solistul Ian Gillan, bateristul Ian Paice, basistul Roger Glover, chitaristul Steve Morse și clăparul Don Airey. Prețurile biletelor variază între 130 și 400 de lei și vor putea fi achiziționate începând de joi, 11 aprilie.

Deep Purple este una dintre cele mai reprezentative trupe rock. Albumele de succes, precum „In Rock”(1970), „Machine Head” (1972), „Made In Japan” ( 1973) și melodiile „Smoke On The Water”, „Child In Time” și „Soldier Of Fortune” au propulsat trupa în topul vânzărilor globale.

Videoclipurile „From the Setting Sun in wacken” și „To the Rising Sun in Tokyo” s-au clasat în aceeași zi pe locurile 1, respectiv 2, al topurilor muzicale britanice, dovedind încă o dată fascinația pe care o oferă show-urile trupei asupra publicului, potrivit infomusic.ro.

Trupa Deep Purple a fost inclusă în Rock & Roll Hall of Fame în 2016, iar în 2017 a lansat cel de-al 20-lea album de studio – „Infinite”.

Foto: libertatea.ro