Detalii despre accesul la concertul pe care Metallica îl va susţine la Bucureşti

Concertul pe care trupa americană thrash Metallica îl va susţine pe 14 august la Arena Naţională din Bucureşti va începe la ora 20:15, potrivit organizatorilor, Emagic. Trupele Ghost (Suedia) şi Bokassa (Norvegia) vor concerta între orele 17:45 şi 19:45.

Accesul la concertul sold-out se va face începând cu ora 16:30 pentru posesorii tuturor categoriilor de bilete, prin cele trei intrări amenajate pe bulevardul Basarabia, strada Maior Coravu şi strada Pierre de Coubertin.
Organizatorii informează că biletele trebuie păstrate pe toata durata concertului, iar spectatorii trebuie să aibă asupra lor şi un act de identitate valid. Fără actul de identitate, accesul în spaţiul de concert nu va fi permis,.

Biletul achiziţionat pentru acest concert permite accesul o singură dată în stadion, până la finalul programului.
Cei care părăsesc zona de concert şi doresc să reintre, vor fi nevoiţi să cumpere un bilet nou. Acelaşi lucru este valabil şi pentru posesorii de brăţări.

Accesul copiilor cu vârste mai mici de 12 ani nu este recomandat, din cauza sunetului foarte puternic. „Dacă alegeţi să veniţi însoţiti de cei mici, o veţi face pe propria răspundere, pe baza biletelor de acces achiziţionate pentru aceştia”, a transmis Emagic. Minorii trebuie să fie însoţiţi de un adult.​

În incinta Arenei Naţionale, vor fi amenajate locuri de unde pot fi cumpărate băuturi răcoritoare, bere cu şi fără alcool, cafea, îngheţată şi gustări. Toate băuturile vor fi servite numai la pahar. Toate produsele vor putea fi procurate cu cash sau card bancar.

Înregistrarea de orice fel a spectacolului este strict interzisă. Managementul artistului poate confisca orice aparat de înregistrare audio-video folosit astfel, deţinut de participanţii la eveniment. În timpul spectacolului este posibil să se folosească lumini stroboscop, care pot dăuna persoanelor cu epilepsie fotosensibilă. În incinta Arenei Naţionale, fumatul este strict interzis. Există totuşi zone special amenajate şi marcate.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a folosi fotografii şi înregistrări video cu participanţii la eveniment în scop promoţional. Prin participarea la eveniment, spectatorii îşi cedează toate drepturile pentru fotografii şi înregistrări realizate în timpul concertului.

Concertul Metallica de la Bucureşti va fi al patrulea pe care trupa îl va susţine în ţara noastră. El face parte din turneul „WorldWired”.