Două competiții de ciclism montan din calendarul Uniunii Internaționale, în Bihor

Clubul Velo Sport Oradea organizează două competiții de ciclism montan înscrise în calendarul Uniunii Internaționale, contând pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Evenimentele sunt organizate în parteneriat cu Agenția de Management al Destinației Bihor, Discover Bihor, Asociația de Promovare a Turismului în Stațiunile Băile Felix și Băile 1 Mai.

Programată sâmbătă, 6 iulie, Cupa Crater XCO UCI C2 va bifa, anul acesta, a VII-a ediție. Concurenții sunt așteptați lângă cariera de piatră de la Betfia, unde va fi programat startul. Competiția este organizată ca și a doua etapă a Cupei Naționale de Mountain Bike Cross Country. Duminică, 7 iulie, participanții înscriși la Crater Maraton UCI C3, aflată la a VI-a ediție, vor lua startul de la centrul Caii din Vale din Betfia. Competițiile sunt deschise tuturor participanților indiferent de vârstă, sex sau pregătire. Se vor organiza și concursuri rezervate copiilor şi familiilor pe trasee speciale celor mici”, a transmis conducerea CS Velo Sport Oradea.

Înainte de start, concurenţii vor primi echipament complet de ciclism compus din tricou și pantaloni speciali, medalii de participare din acril. Câştigătorii vor fi răsplătiţi cu premii în bani, bonuri de cumpărături, produse şi accesorii specifice ciclismului, cupe şi medalii.

Alte știri
Încarcă mai multe
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com