Ediția 2018 a Oradea Summer Film continuă în Parcul Cetății. Vezi filmul serii

Ediția 2018 a Oradea Summer Film continuă în Parcul Cetății Oradea până în data de 26 august și aduce în atenția cinefililor și iubitorilor de activități în aer liber, cele mai noi filme, concerte live și filme de animație pentru copii, într-o mizanscenă cu beculețe și hamace, sub cerul liber.

Elementul de noutate constă în faptul că toate filmele care proiectate, în număr de 19, sunt filme de autor, nominalizate sau câștigătoare la festivaluri de film renumite: Oscar, Cannes, Berlin, Sundance, IDFA Amsterdam, Rotterdam, Toronto. O altă noutate este aceea că programul ediției de anul acesta cuprinde și seri dedicate special celor mici.

În fiecare miercuri din perioada de festival (15 și 22 august) de la ora 21:00 pe ecran vor fi proiectate filme de animație pentru copiii cu vârsta între 3-12 ani, sub marca Anim’Est, cel mai important festival de animație din România.

Așadar în weekendul care urmează au loc Zilele Filmului Est-European (9-12 August 2018), în următorul weekend 16 -19 august – Zilele Filmului European, iar în intervalul 23 -26 august – Zilele Filmului Mondial. Astăzi, 9 august, puteți urmări, începând cu ora 21:00: The distant barking of dogs, 2017, Ucraina.

Foto: imdb.com