Erotic Dance Show printre motoare la cea de-a treia ediție a CHARIOTS OF FIRE

Motocicliștii de la clubul White Wolves MC România organizează în perioada 17-19 iunie, cea de-a treia ediție a „CHARIOTS OF FIRE”, eveniment ce și-a ales drept slogan „RESPECTĂ VIAȚA, ÎMPARTE DRUMUL”.
Conform unui comunicat de presă transmis de către Dan Peter, obiectivul proiectului îl reprezintă conștientizarea partenerilor de trafic – pietoni, bicicliști, motocicliști, șoferi – precum și a tuturor factorilor implicați în buna desfășurare a traficului, pentru a nu exista incidente în trafic, oricare ar fi ele, începând cu respectul și terminând cu accidentele.
Ca și în anii trecuți, motocicliștii vor face un marș pe următorul traseu: Ștrandul cu Valuri (Băile 1 Mai), Oradea – str. Nufărului, Cantemir, Cele Trei Crișuri, str. Republicii, Gară, blv.Ștefan Cel Mare, blv. Transilvaniei, blv. Dacia, blv. Decebal, str. Sucevei, Cantemir, str. Nufărului, Băile Felix, Băile 1 Mai, Ștrandul cu Valuri.
Pe perioada întrunirii, un grup de copii de la Fundația „Iubește Copiii”, fundație care se ocupă de copiii cu nevoi speciale sau orfani, vor avea posibilitatea să se plimbe cu motocicletele. Organizatorii vor face și o strângere de fonduri, prin donație, tot pentru acești copii.
La această a treia ediție și-au anunțat prezența un număr foarte mare de cluburi motociclistice atât din țară, cât și din străinătate (Rusia, Polonia, Ungaria, Austria, Germania, Serbia,Macedonia), unele dintre aceste cluburi fiind dintre cele mai vechi și numeroare MC-uri din lume.

Programul întrunirii:

VINERI –17.06.2016

– Ora 10.00 – Primirea participanților
– Ora 19.00 – Formatia Diseased Mind
– Ora 20.00 – Formatia Jump Rock Band – Ungaria
– Ora 22.00 – Formatia Nelu MMC

SÂMBĂTĂ – 18.06.2016
– Ora 11.30- Marșul Motociclistic
– Ora 13.30- Reprezentație de măiestrie Enduro
– Ora 16.00- Jocuri, concursuri, surprize
– Ora 20.00- Formatia Fratii Jderi
– Ora 21.00- Formatia RammBrand(t)
– Ora 22.30- Formatia Desperado – invitat special Dan Andrei Aldea
– Ora 24.00- Erotic Dance Show – Roxy Blond

DUMINICĂ – 19.06.2016
-Ora 09.00 – program liber – muzică și voie bună

afis chariots 2016 RO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *