#Experience România: Oradea va fi promovată de influenceri de top din întreaga lume

Timp de 3 zile, Oradea este una dintre destinațiile reprezentative pentru programul #ExperienceRomania (cel mai mare proiect de promovare a turismului românesc) din acest an. 40 de influenceri din întreaga lume sunt în municipiul, resedinta de judet a Bihorului în perioada 10-12 iulie.

Grupul a sosit în Oradea încă din data de 9 iulie, şi are ca program: un city tour ce cuprinde cele mai importante și reprezentative obiective turistice și atracții ale urbei, o degustare de vinuri și o suită de activități recreative și de agrement în împrejurimile orașului (rafting, via ferrata, prânz tradițional, SPA, golf, o vizită la ferma de lavandă).

„Faptul că orașul nostru va fi timp de 2 zile gazda unora dintre cei mai influenți bloggeri, instagrammeri, snapchetteri și vloggeri este o chestiune care ne bucură și ne face o deosebită onoare”, se arată în comunicatul APTOR.

În cadrul vizitei la Oradea va avea loc inclusiv un „takeover” al conturilor de Instagram și Facebook ale Visit Oradea de către @Abubusworld, român stabilit în Suedia. Printre influencerii prezenţi la Oradea se numără Shefik Mehmet, www.instagram.com/wow_planet; Diana Bancale, www.inviaggiodasola.com (Best Travel Blogger 2019); Lenka Josefiova, www.thetravellingbeautyqueen.com, sau Kenan Hurdeniz, www.instagram.com/oldkyrenian.