Festivalul Viorii cu Goarnă ,,Dorel Codoban”, ediţia a VII-a

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Bihor, în colaborare cu Primăria comunei Roșia organizează în data de 18 august 2019, ora 15:00 în localitatea Roșia, Festivalul-concurs al Viorii cu Goarnă „Dorel Codoban”, ediţia a VII-a.

La concurs pot participa artiști amatori instrumentiști cu vârsta cuprinsă între 15 – 50 ani. Concurenții vor prezenta două piese de joc. Aprecierile vor ține cont și de autenticitatea repertoriului, a costumului popular și a prezenței scenice. Concursul se va desfășura sub formă de spectacol cu public, întregul festival va fi televizat. Ca și în ediția precedentă și anul acesta Marele premiu al Festivalului-concurs ,,Dorel Codoban” va fi o vioară cu goarnă.

Fișele de înscriere și informațiile referitoare la desfășurarea concursului se pot obține de la sediul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Bihor, Piața 1 Decembrie nr. 12, sau la telefon/fax 0259.413.922/0259.268.680 Email: centrul.cultural.bihor@gmail.com / adresă web http://www.culturabihor.ro.