Fotbalistul care l-a accidentat involuntar pe Nesu s-a lasat de fotbal

Pe 11 mai 2011, dupa o intrare neintentionata a colegului sau de la FC Utrecht, Alje Schut, in timpul unui antrenament, Mihaita Nesu se accidenta foarte grav, ramanand paralizat de la brau in jos. Foarte afectat de drama romanului, Schut s-a transferat dupa cateva luni tocmai in Africa de Sud, unde a imbracat vreme de trei sezoane tricoul celor de la Mamelodi Sundowns, conform stirilekanald.ro.

In 2016, fundasul, care mai tine legatura telefonic cu Mihaita Nesu, a revenit in Olanda, tara natala, unde a mai jucat un an pentru formatia de amatori Kozakken Boys, dupa care s-a retras din activitate, la 36 de ani, aplicand deja pentru obtinerea carnetului de antrenor.

In schimb, viata lui Mihai Nesu este o lupta zilnica, de mai bine de 6 ani, dupa accidentul petrecut la un antrenament al lui FC Utrecht, pentru care juca. E si o lupta cu el insusi pentru a putea merge mai departe si una pentru micutii cu probleme locomotorii care trec zilnic pragul fundaţiei sale. Nesu
spune ca zambetele de pe fetele celor peste 45 de copii de care are grija ONG-ul fondat de el ii dau energie in fiecare zi.

Alte știri
Încarcă mai multe
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com