În perioada 17 decembrie 2018 – 15 ianuarie 2019, Ștrandul Ioșia va fi închis

Ştrandul Ioşia din Oradea se închide pentru o lună, începând de luni, 17 decembrie. În această perioadă acolo se vor face lucrări de întreţinere şi reparaţii. Redeschiderea ştrandului este programată pentru data de 15 ianuarie.

De atunci intră în vigoare şi noile tarife aprobate în Consiliul Local şi care cresc la valoarea de 18 lei pentru un bilet de acces pentru adulţi. Unul pentru copii peste 3 ani, pensionari și persoane cu dizabilități va fi 9 lei, iar copiii sub trei ani vor intra gratuit. Abonamentul pentru adulți va costa 210 lei, iar cel pentru copii peste 3 ani până la 18 ani, pensionari și persoane cu dizabilități va avea un preț de 100 de lei.

În perioada de iarnă în Ştrandul Ioşia este deschis un singur bazin, cel care comunică printr-un tunel cu clădirea administrativă. Din octombrie și până în aprilie, Ștrandul Ioșia este deschis de marți până duminică, între orele 8-17 (ora 16, la casierie), iar din luna mai până în septembrie, funcționează zilnic, cu excepția zilei de luni, între orele 8-20 (ora 19, la casierie).