Intr-un camion pe roti, BCR Leasing face educatie financiara pentru elevii bihoreni

Școala de Bani pe Roți a ajuns la Oradea și va rămâne timp de 3 săptămâni, în Centrul Civic, respectiv  în Parcarea din Piața Em. Gojdu. Programul național de educație financiară are rolul de-a-i ajuta pe elevii din ciclul primar si gimnazial să acumuleze cunoștințe despre cum circulă banii în lume.

Totul se va întâmpla „în camionul FLiP, special amenajat pentru a fi deopotrivă loc de joacă și sală de curs pentru cei mici.

„Prin intermediul acestuia, continuăm să îi învățăm pe copiii cu vârste între 7 și 14 ani concepte și noțiuni financiare, prin joc, fără să fie nevoiți să asculte definiții sau formule, ei având ocazia să treacă prin diferite etape de înțelegere și conștientizare a modului cum folosim banii în economie”, asigură organizatorii.

Atelierele de educație financiară interactivă se desfasoară zilnic în intervalul orar 8,15-18, iar înscrierile sunt gratuite. Traineri specializați oferă cursuri interactive gratuite de educație financiară unui grup format din 15 elevi, timp de 90 de minute.

Școlile din Bihor se pot înscrie pe pagina www.scoaladebani.ro/peroti.