Inventatorul oradean, Adrian Farcas, multiplu medaliat la Salonul International din Geneva

Inginerul oradean care in ultimii ani a castigat mai multe medalii la targurile de inventii a reusit o noua performanta. Adrian Farcas a participat in perioada 11.04-15.04.2018 in calitate de reprezentant si delegat al Romaniei la cea de a 46-a ediţie a Salonului Internaţional de Inventii din Geneva Elvetia. Romanul a fost premiat cu MEDALIA DE AUR, 2 DIPLOME si un PREMIU SPECIAL din partea reprezentantilor statului TAIWAN – CHINA .

„In cadrul acestui salon din GENEVA , am expus brevetul meu de inventie, care se refera la un schimbator de caldura utilizat in domeniul pompelor de caldura si care aduce o imbunatatire majora acestor sisteme de incalzire , brevet care ajuta la cresterea semnificativa a eficientei pompelor de caldura avand performante greu de egalat la nivel mondial , precum si la extinderea duratei de exploatare”, sustine inginerul oradean.Potrivit acestuia, pompele de caldura apa-apa reprezinta cea mai ieftina solutie de incalzire a locuintei si a spatiilor comerciale cunoscuta la nivel mondial.

nventia este deja aplicata la scara larga in constructia pompelor de caldura Romanesti produse de o firma din Oradea care are o experienta de peste 10 ani in producerea, comercializarea si instalarea de sisteme de incalzire cu pompa de caldura care utilizeaza acest brevet realizat de cercetatorul Farcaș Adrian