Invitaţie la teatru! Premiera spectacolului „Revizorul” are loc duminică, 3 decembrie

Unul dintre cele mai frumoase proiecte artistice dedicate copiilor şi adolescenţilor din Bihor, Teatrul de Copii, marchează în program o nouă premieră.

Este cea de-a V-a premieră a asociaţiei întemeiate de actorul Şerban Borda, într-un moment în care singurul proiect teatral cu şi pentru copii, Teatrul Vienez, se stingea din lipsa fondurilor.

„Revizorul este un text pe care l-am ales împreună cu copiii. Sunt personaje multe, bine conturate, bine scrise. Am avut trei repetiţii lecturi în care i-am lăsat să-şi aleagă personajele. O parte din ei şi-au dat seama pe parcurs că şi-au luat o pălărie cam mare şi au făcut schimb de roluri. Îi las să improvizeze, să se joace, să propună. La noi nu există greşeli, pentru că din erori se pot naşte cele mai bune momente”, spune Şerban Borda.

Premiera „Revizorul” va avea loc în data de 3 decembrie, de la ora 18.00, la Sala Florica Ungur. Preţul unui bilet, acelaşi de cinci ani, este de 10 lei. Spectacolul se va mai juca în 8, 9, 10, 16 și 17 decembrie. Rezervări se pot face pe pagina de facebook a asociaţiei Teatrul de Copii Oradea.