Iuliana Păcurar este noul guvernator Kiwanis România

Oradea a fost gazda ceremoniei transferului însemnelor către noul guvernator Kiwanis România, în persoana profesoarei dr. Iuliana Păcurar, președinte fondator al Kiwanis Art Oradea. Evenimentul a debutat cu un moment artistic de înaltă ținută susținut de tineri muzicieni, dar și printr-o expoziție de artă plastică. Din 2003, când s-a înființat primul club Kiwanis la Oradea, Iuliana Păcurar sprijină cu burse copiii și adolescenții înzestrați cu talent artistic.

„Deviza mea este Solidaritatea în sprijinul copiilor. Îmi doresc să spijinim creșterea, dezvoltarea sănătosă și armonioasă a copiilor și să implicăm voluntarii Districtului Provizoriu Kiwanis România în acțiuni care să ducă la construirea unor comunități mai atente la nevoile materiale și spirituale ale copiilor”, a spus Iuliana Păcurar, guvernatorul Kiwanis România pentru anul 2018-2019.

La evenimentul de la Oradea a fost prezent Pier Dragousseau, din partea clubului parrain France-Monaco, Genevieve Donet – Monteagud, responsabila districtului parrain pentru România, și Roger Villaume, vicepreședinte al districtului France-Monaco.

Foto: crisana.ro