Licitație pentru proiectarea unei parcări de tip Park and Ride în Piața Emanuil Gojdu

S-a publicat anunțul de licitație privind proiectarea unei parcări de tip Park and Ride în Piața Emanuil Gojdu. Valoarea totală estimată a serviciilor este de 600.000 lei fără TVA, iar durata de realizare este de o lună. Cei interesați pot depune oferte în SICAP, până la data de 2 aprilie, ora 15:00. Informații suplimentare pot fi obținute accesând site-ul www.e-licitatie.ro – anunț de participare nr. CN 1009418 din data de 26.02.2019.

Capacitatea propusă a parcajului este de 264 locuri de parcare pentru automobile, din care 6 locuri pentru autovehicule speciale care deservesc persoane cu handicap, 6 locuri pentru mașini electrice și 9 locuri pentru motociclete, având o capacitate totală de 273 autovehicule. Clădirea va avea două accese cu câte două benzi de intrare-ieșire, ambele dinspre șanțul Cetății Oradea. De asemenea, aceasta va cuprinde 5 accese pietonale parter-demisol, fiecare având și câte un ascensor de persoane, grupuri sanitare, spații tehnice.

Realizarea parcării va răspunde necesităților persoanelor care fac naveta cu autovehicule proprii din localitățile învecinate, în special din direcția Aleșd (E60/DN1) și Beiuș (E79/DN 76), care vor utiliza parcarea de tip Park and Ride și mijloacele de transport în comun cu stații de tramvai și autobuz în imediata apropiere a parcării.