Locul 5 la Cupa României pentru Ioana Cocan de la Redpoint Oradea

Una dintre sportivele legitimate la C.S. Redpoint Oradea a ocupat locul cinci la senioare arc olimpic, după o evoluţie în creştere valorică faţă de precedentul concurs naţional.

Ioana Cocan, originară din Târgu Mureş dar legitimată la Redpoint Oradea, a fost singurul sportiv înscris de clubul orădean la Cupa României la tir cu arcul, după ce două accidentări au dizolvat lotul pregătit pentru această competiţie. Desfăşurat la Bucureşti, concursul a aliniat la linia de tragere sportivi din toată ţara. Ioana Cocan s-a clasat pe locul cinci la categoria senioare arc olimpic, cu 347 de puncte, în creştere cu 35 de puncte faţă de Cupa Federaţiei desfăşurată în urmă cu o lună la Aninoasa. „Mă bucur că am crescut valoric şi sper ca acest lucru să fie o constantă. Am timp să cresc în acest sport. A fost o experienţă frumoasă şi am învăţat multe”, spune Ioana Cocan.

Rezultatele clubului orădean se datorează şi susţinerii Rivolto Cons, Darer, Vitrerom, Turism Felix şi Consiliului Judeţean Bihor. Următoarele competiţii la care arcaşii bihoreni vor participa sunt cele din Campionatul Judeţean, apoi Campionatele Naţionale outdoor.