O bijuterie din Oradea foloseste cea mai avansata tehnologie pentru a produce podoabe din aur. VIDEO

La Golden Gold, situat pe strada Roman Ciorogariu nr 4, clientii pot gasi bijuterii din aur de 14 si dar si 18 K. Sunt 600 de modele de verighete, de la cele simple la cele cu diamante, inele, bratari, pandantive si lanturi. Bijuterii finute si la preturi accesibile sunt si pentru copii. La Golden Gold se pot si comanda modele pe care clientul le doreste si care nu sunt in stoc si care vor fi gata in maxim 3 saptamani.

Folosind cea mai noua si avansata tehnologie pentru producerea de verighete si bijuterii, echipa Golden Gold este formata din 5 persoane, bijutieri cu diploma, maestrii specializati in verighete, tintuitori si experti gravori. Toata echipa este calificata si dornica de a realiza cele mai complexe lucrari si creatii de verighete, confectionate manual, in proportie de 80%, de la slefuire, finisare si pana la tinuire.

Utilajele folosite au rol de topire si laminare pentru a obtine finetea si calitatea detaliilor ce fac dintr-un simplu accesoriu o bijuterie de lux.

Orarul magazinului e de luni pana vineri de la 10 la 18,30, iar sambata de la 10 la 14. Comenzi se pot prelua si online pe site-ul Golden Gold.