Oradeanul desemnat cel mai bun mecanic al anului este imaginea campaniei „Romania meseriasa”. VIDEO

Francisc Kasziba face mecanică auto de la 16 ani și meseria asta l-a adus unde este: are propriul atelier în Oradea, unde care lucrează cot la cot cu alți 9 angajați, câștigă bine și vine la serviciu cu plăcere. Recorder.ro l-a vizitat in atelierul din Oradea pe barbatul de 44 de ani care încă mai are ambiții profesionale și lucruri de dovedit, chiar dacă e vorba de schimbat ambreiaje și curele de distribuție.

SPECIAL, de Ziua Nationala. City managerul orasului, Dacian Palladi, asa cum nu l-ai vazut niciodata. VIDEO

În ultimii ani a participat constant la concursuri dedicate mecanicilor auto și nu s-a lăsat până nu i-a întrecut pe toți. În decembrie 2016, Francisc Kasziba a câștigat titlul de mecanicul anului și a plâns de bucurie ca un copil.

Francisc Kasziba a fost crescut între meseriași. Tatăl său a fost tot mecanic, iar bunicul – mecanic și el.Pasiunea asta s-a transmis din tată-n fiu, și tânărul Francisc Kasziba a înțeles că e un lucru bun să ai o meserie la bază. Nu i-a fost rușine să aleagă învăţământul profesional și s-a dus de la Oradea tocmai la Râmnicu Vâlcea, la secţia de mecanici auto.Citeste mai departe