Plăteşte impozitul online şi câştigă o zi de distracţie la Aquapark Nymphaea! Comunicat

Primăria Oradea va premia și anul acesta persoanele care vor plăti online taxele și impozitele datorate pe anul 2019 până la data de 31 martie, acordând săptămânal prin tragere la sorți un voucher, constând într-un bilet de familie pentru o zi la Aquapark Nymphaea. Premiile asigură accesul în aquapark unei familii formate din 2 adulţi şi 2 copii cu vârsta sub 14 ani, pentru întreaga zi. Alte cheltuieli din incinta aquapark-ului vor fi suportate de câștigători. Campania se desfășoară în perioada 15 ianuarie – 31 martie 2019. Prima extragere va avea loc în data de 25 ianuarie 2019.

Condiţii de participare
La această campanie vor participa persoanele fizice și juridice care în perioada 15 ianuarie – 31 martie 2019 își plătesc online, prin portalul www.oradea.ro sau prin aplicația pentru dispozitive mobile Plata impozite MobilePay din Google Play Store, impozitele pe clădire, teren și/sau auto datorate către bugetul local pentru anul în curs. Nu pot participa la campanie angajați ai organizatorului. La această promoție pot participa toate persoanele fizice, juridice şi fizice autorizate care îndeplinesc cumulativ următoarele condiții:
1. Au vârsta minimă de 18 ani împliniți la data de începere a promoției, adică până la data 15.01.2019 – pentru persoanele fizice;
2. Plătesc în perioada 15 februarie – 31 martie 2019, impozitele datorate bugetului local în anul 2019, online prin portalul www.oradea.ro secțiunea plăți online sau prin aplicația pentru dispozitive mobile Plata impozite MobilePay.
3. Plătesc integral impozitele și taxele datorate pentru anul 2019.
4. Fiecare persoană participă o singură dată la tragerea la sorți, în săptămâna în care a efectuat plata integrală, indiferent de numărul de tranzacţii online (plăţi) efectuate.
5. Nu se iau în considerare plățile efectuate prin alte mijloace sau instrumente decât cele efectuate online prin portalul www.oradea.ro și prin aplicația pentru dispozitive mobile Plata impozite MobilePay

Corespunzător perioadei campaniei 15.01.2019 – 31.03.2019 vor fi acordate 11 premii. Bonificaţii fiscale pentru plata integrală a impozitelor locale cu anticipaţie până la data de 31 martie
Bonificaţiile fiscale pentru plata cu anticipaţie până la data de 31 martie a impozitelor locale datorate pentru întregul an de către contribuabili se stabilesc după cum urmează:
A. În cazul achitării la Primărie – sala ghișeelor, poștă, C.E.C., prin P.O.S. sau prin ordin de plată:
– 5% în cazul impozitului pe clădiri persoane fizice și juridice;
– 5% în cazul impozitului pe teren persoane fizice și juridice;
– 5% în cazul impozitului pe mijloacele de transport persoane fizice și juridice;
B. În cazul achitării online prin intermediul site-urilor www.oradea.ro, www.ghiseul.ro și aplicația „Plata Impozite MobilePay”:
– 8% în cazul impozitului pe clădiri persoane fizice și juridice;
– 8% în cazul impozitului pe teren persoane fizice și juridice;
– 8% în cazul impozitului pe mijloacele de transport persoane fizice și juridice.