Poloiștii de la CSM Oradea s-au impus și în al doilea meci cu Dinamo București

CSM Oradea a învins Dinamo București, scor 9-6, în cel de-al 2-lea meci din etapa a 3-a a returului în Superliga Națională de polo – ediția 2018/19. Formația bihoreană câștigase și prima partidă, scor 12-10.
Partida desfășurată duminică (17.02), la bazinul Dinamo a fost controlată de orădeni. Yusuke Inaba și Ramiro Georgescu au înscris de câte patru ori fiecare, iar Grummy Guimaraes a marcat un gol.

În cadrul etapei a 3-a din retur, Corona Sportul Studențesc a reușit să oprească invincibilitatea Stelei București. Dubla desfășurată la Brașov, tot la finele acestei săptămâni a consemnat următoarele rezultate: 8-8 și 10-9.

Prin urmare, CSM Oradea, cu șase victorii acumulate în retur, se situează pe locul al 2-lea în clasamentul general, cu un bilanț general de 19 victorii și trei înfrângeri. Steaua București se menține pe primul loc, având 20 victorii, un egal și o înfrângere. Podiumul este completat de Corona Sportul Studențesc, marea beneficiară a rundei, care a ajuns la 18 victorii, un egal și trei înfrângeri.