Povestea continuă. Proiectul „Oradea donează o pâine” ajunge și la Centrul de la Dumbrava, condus de Viorel Paşca

Cea de-a doua ediție a proiectului „Oradea donează o pâine” va avea loc vineri, 22 februarie, în intervalul orar 15-17. De aceasta dată vor fi 4 puncte de distribuire: Magazinul Crișul, Oradea Plazza, Piața Rogerius și Piața Nufărul.

Proiectul se rezumă la două categorii de persoane : cei care, din puținul lor, doresc să ofere o pâine, aducând-o în punctele de distribuție, și cei care nu își pot permite să-și cumpere o pâine și care, în momentul respectiv, chiar au nevoie de ea.

„În luna ianuarie, oamenii frumoși ai acestui oraș au răspuns pozitiv invitației noastre de a întinde o mână, iar noi le mulțumim, pe această cale, invitându-i să susțină, și în viitor, acest proiect de suflet. Dorința noastră este de a crea, pe mai departe, o punte între cei care vor să dăruiască și cei care vor să primească, pentru că aceștia din urmă au nevoie să primească acel minim existențial, o pâine. Prin această pâine, dăruită azi, sădim în oameni încrederea și gândul că nu sunt singuri”, menționează organizatorii acțiunii.

La a finalul fiecărui eveniment, toate pâinile rămase din ajutorul oferit vor fi donate unor centre de bătrâni, copii sau oameni cu nevoi speciale. La această a doua ediție, pâinile rămase vor fi duse în comuna Dumbrava, unde bunul samaritean Viorel Pașca ingrijeste 350 de oameni fara posibilități, bătrâni, bolnavi si fără adăpost sau abandonați de familie.

Informații suplimentare se pot obține la adresa oradeadoneazaopaine@yahoo.com sau pe pagina de facebook a evenimentului.