Pregatiri pentru Targul de Craciun. Primaria asteapta comercianti

Ediția 2018 a Târgului de Crăciun Oradea își va deschide porțile în data de 6 decembrie în Piața Unirii
Debutul a fost amanat cu o saptamana, fata de anii precedenti , deoarece în data de 1 decembrie 2018, tot în Piața Unirii, vor avea loc manifestări dedicate Centenarului Marii Uniri.

Sunt așteptați la Târgul de Crăciun cei mai iscusiți producători de bucate tradiționale, dulciuri sau alte specialități, meșteri populari și artizani de suveniruri și decorațiuni specifice sărbătorilor de iarnă.

Sunt disponibile 35 de căsuțe din lemn pentru agenți economici din sectoarele: alimentar, non-alimentar și bar, respectiv 2 căsuțe pentru ONG-uri. Prețul de ocupare a domeniului public pentru activitățile comerciale desfășurate în cadrul Târgului de Crăciun din Oradea este de 75 lei+TVA /căsuță/zi (producătorii și meșterii populari care dețin autorizații conform legii beneficiază de o reducere de 30%).

Cei interesați se pot înscrie în perioada 7 noiembrie – 23 noiembrie 2018 (ora 12:00), folosind formularul online disponibil la următorul link : https://www.targuldecraciunoradea.ro/inscriere-targul-de-craciun-oradea-2018/