Program gratuit de psihoterapie, oferit online de UVT

Free-Photos / Pixabay

Universitatea de Vest din Timișoara lansează marţi, 19 martie, un nou program gratuit, online de psihoterapie. RECOVERY este destinat persoanelor care prezintă simptomatologie caracteristică anxietăţii şi depresiei. În acelaşi timp, programul este conceput pentru îmbunătăţirea stimei de sine.

El poate fi accesat de către orice persoană care cunoaște limba română și deţine o conexiune la internet. Acestea se pot înscrie GRATUIT pe pagina de web a proiectului http://e-cbt.ro. Persoanele vor fi direcționate apoi către chestionarele de screening ce necesită aproximativ 40 min pentru a fi completate. Vor fi selectate pentru parcurgerea modulelor , 9 la numar, doar cei care pot beneficia în mod maximal de acest program.

Numărul de locuri nu este limitat, dar perioada de înscriere în program va fi de aproximativ o săptămână, începând de marţi, 19 martie. Informații suplimentare despre Programul RECOVERY și despre modalitatea de înscriere pot fi găsite pe pagina de web a proiectului (http://e-cbt.ro/program/recovery).

Foto: expressdebanat.ro