Proiect educaţional gratuit „Google Atelierul Digital”, în perioada aprilie-august 2019

Google va derula în România, în perioada aprilie – august 2019, proiectul educaţional gratuit „Google Atelierul Digital”. E adresat tuturor persoanelor care doresc să îşi îmbunătăţească gândirea creativă şi să înceapă un proiect inovator, folosind metoda Design Thinking.

Potrivit unui comunicat de presă al companiei, transmis miercuri AGERPRES, workshop-urile se vor desfăşura în hub-urile „Google Atelierul Digital” din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara pe durata unei zile.

Pentru fiecare workshop vor fi selectaţi 20 de participanţi după completarea unui formular de la adresa de internet https://events.withgoogle.com/inovatie-prin-design-thinking. Înscrierile pentru workshop-uri au loc pe toată perioada proiectului, participanţii alegând la ce sesiune îşi doresc să se înscrie.

„Design Thinking este o metodă de rezolvare a problemelor centrată pe oameni, ce porneşte de la înţelegerea problemelor utilizatorului prin empatie, continuă cu explorarea de soluţii inovative, prototiparea lor rapidă şi testarea prototipului. Design Thinking este una dintre metodele folosite de Google pentru a dezvolta produse şi idei inovative”.

Pe durata celor cinci luni de proiect vor fi organizate 50 de workshop-uri, publicul-ţintă fiind întreprinzătorii cu o afacere în stadiul de proiect sau într-o fază incipientă.

Foto: infois.ro