Ramona Ioana Bruynseels şi-a lansat candidatura la Preşedinţie

Fostul consilier de stat în Aparatul de lucru al premierului Ramona Ioana Bruynseels şi-a lansat, astăzi, candidatura la Preşedinţie, din partea Partidului Puterii Umaniste.

„Merită România un destin mai bun? Și eu cred și simt la fel. Schimbarea de care vorbim și în care cred este realitatea imediată, schimbarea a început deja. Se vede peste tot schimbarea în lumea Internetului, a Instagramului, a Facebook nimic nu mai poate fi cum era acum 50 de ani. Nu mai putem fi manipulați sau ținuți cu urechile astupate. Milioane de români care au stat al cozi la secțiile de votare credeți că au făcut-o de dragul vreunui mare om politic? Corect! Nu au făcut-o de dragul niciunui om politic au făcut-o pentru că își doresc schimbarea. Marii bărbați de stat își pun piedică ca aștia mici din curtea școlii. Cozile, campaniile civice, protestele au ca principal motiv dorința de schimbare a românilor”, a declarat candidata la lansare.

De profesire jurist, Bruynseels a urmat, în perioada 2014-2015, Univesitatea Harvard – Şcoala de Guvern “John F Kennedy”, unde a primit două premii speciale pentru excelenţa academică. Anterior, ea a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii Creştine “Dimitrie Cantemir”, având şi un master la aceeaşi universitate, dar şi Colegiul Naţional de Apărare – Academia de Înalte Studii Militare.

Bruynseels a fost consilier juridic în cadrul Direcţiei Juridice a Ministerului Apărării Naţionale – Corpul 4 Armată Teritorial Cluj-Napoca, iar între 2005 şi 2016 a ocupat mai multefuncţii în cadrul BCR.

Începând din iulie 2017 a fost consilier de stat şi ulterior secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului, iar din decembrie 2018 a fost consilier de stat în Aparatul propriu de lucru al premierului, până în mai 2019, când a demisionat.
Foto: facebook