Răzvan Cuc: Secţiunea Biharia-Borş, din Autostrada Transilvania, va fi finalizată până la sfârşitul anului

Secţiunea 3C3 Biharia-Borş, din Autostrada Transilvania, va fi finalizată până la sfârşitul anului, a anunţat vineri ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, care s-a aflat în vizită de lucru în judeţul Bihor, cu directorul general CNAIR, Narcis Neaga, unde au verificat stadiul lucrărilor la Autostrada Transilvania.

Ministrul Răzvan Cuc s-a declarat mulţumit de activitatea antreprenorului care a promis că va finaliza Secţiunea 3C3 Biharia-Borş chiar în acest an, deşi are la dispoziţie 15 luni pentru execuţie. De asemenea, a declarat că Guvernul României îl va ajuta pe constructor să realizeze acest obiectiv prin programul de accelerare.

Contractul pentru Secţiunea 3C3 Biharia-Borş din Autostrada Transilvania este în valoare de 134 milioane de lei şi a fost semnat în decembrie 2018. Ordinul de începere a proiectării a fost primit în ianuarie 2019, iar ordinul de începere a execuţiei a fost primit pe 13 aprilie 2019. Pe această secţiune din Autostrada Transilvania se vor construi în total cinci pasaje, dintre care unul peste autostradă, pe traseul către graniţa cu Ungaria urmând să se amenajeze şi o parcare în proximitatea frontierei.

Foto: agentianewsbihor.ro