S-a stabilit cine va construi viitoarea Sala Polivalenta din Oradea

Compania Nationala de Investitii SA (CNI SA) a atribuit la data de 9 februarie  un contract in valoare de peste 59,88 milioane de lei, care prevede proiectarea si executia lucrarilor pentru obiectivul de investitii denumit „Sala de Sport Polivalenta cu capacitatea de 5.000 locuri, Municipiul Oradea, Judetul Bihor”, din cadrul Subprogramului „Sali de sport”, inclus in programul national de constructii de interes public sau social. Potrivit portalului agendaconstructiilor.ro,  societatiea castigatoare a contractului este Constructii Erbasu SA, din Capitala.

Astfel, dupa 254 de zile din momentul datei-limita de depunere a ofertelor, expertii CNI SA au selectat propunerea firmei Constructii Erbasu (din trei documentatii primite si admisibile), aplicand drept criteriu de evaluare pe cel ce priveste „cel mai bun raport calitate-pret”, cu un punctaj de 60% pentru pretul ofertei, 20% experienta personalului si 20% perioada de garantie acordata lucrarii, noteaza sursa citata.

Valoarea intregii lucrari, estimate de CNI SA, a fost stabilita la putin peste 61,41 milioane de lei. De asemenea, durata contractului castigat de Constructii Erbasu este de 87 luni, astfel: trei luni – durata prestarii serviciilor de proiectare, 24 de luni – durata maxima de executie efectiva a lucrarilor la sala de sport si 60 de luni – perioada garantiei de buna executie.