Spectacolul despre fenomenele cosmice și ciclul anotimpurilor, din nou la Oradea

Casa de Cultură Oradea „Sala Florica Ungur” va găzdui o serie de spectacole interactive despre formarea eclipselor și ciclul anotimpurilor, în perioada 22-25 octombrie.

Reprezentațiile show-ului educațional vor include explicațiile a doi povestitori care vor interacționa cu publicul, proiecții live spectaculoase și informații referitoare la fenomenele cosmice care determină clima și influențează viața oamenilor în fiecare clipă. Spectacolele se vor desfășura într-un dom mobil cu diametrul de 8 metri și înălțimea de 5.

Planetariul Mobil Educațional, o inițiativă a Asociației Astronomice Pluto, este un proiect educațional nonformal, menit să atragă micii vizitatori înspre lumea fascinantă a cosmosului, o temă științifică din ce în ce mai populară în rândurile publicului larg din toată lumea. Spectacolul A, B, C, D, Eclipsele este al treilea show prezentat de organizatori la Oradea.

Evenimentul are loc în intervalul orar 9.00 – 18.00. Durata unei proiecții este de aproximativ 50 de minute, iar prețul unui bilet de 15 lei. Domul în care vor avea loc spectacolele are o capacitate de 60 de locuri. Accesul la eveniment se face pe bază de rezervări la 0758-365.699 sau oradea@planetariumobil.ro, sau cu 15 minute înainte de începerea spectacolului, în limita locurilor disponibile. Vârsta minimă recomandată pentru vizitatori este de 4 ani, cu însoțitor adult.

Comments are closed.