Spectacolul ” Gulliver” al trupei Arcadia, pus in scena de regizorul Radu Dinulescu …ajunge in Brazilia

Spectacolul” Gulliver”, pus in scena de Trupa Arcadia a Teatrului de Stat Regina Maria va reprezenta Romania la doua festivaluri din Brazilia. E o premiera nationala.

Spectacolul, produs ca urmare a experientei echipei formate din regizorul de teatru Radu Dinulescu si artistul belgian Armand Richelet-Kleinberg, grafician, muzician și producător de film, propune o imbinare a universului animatiei papusilor cu imaginile 3D stereoscopice. Este un exceptional moment vizual, non-verbal, extrem de elaborat.

“Gulliver, un copil din zilele noastre, de vreo 8 – 9 ani, este atat de pasionat de jocurile video, incât ajunge sa fie absorbit literalmente in lumea virtuala. Astfel, aterizeaza intr-o alta dimensiune, unde personajele din jurul sau sunt minuscule, iar el devine un urias virtual”.

Din spectacol fac parte actorii Zentania Lupșe, Consuela Egyed, Alex Pop, si Florian Silaghi. Alaturi de ei vor trece Ecuadorul, spre Brazilia regizorul si scenaristul Radu Dinulescu, creatorul proiectiilor 3D Armand Richelet Kleinberg si directorul general manager al Teatrului Regina Maria, Daniel Vulcu.

afis