Toamna Oradeana 2018 va dura 4 zile

Organizatorii evenimentului „Toamna Oradeana” anunta o nouă ediție la inceputul lunii viitoare, intre 4 si 7 octombrie.

Potrivit paginii oficiale de Facebook, „timp de 4 zile vom sărbători frumusețea și energia orașului nostru, cu o mulțime de concerte, mâncare delicioasă, oameni frumoși și o atmosferă de poveste”

Programul celor 4 zile de eveniment va fi disponibil în curând. Ce se stie deocamdata este ca locul de desfasurare a fost schimbat fata de anii trecuti asa ca toate activitatile vor avea loc in Cetatea Oradea, acolo unde s-a mai desfasurat TO si pe durata reabilitarii zonei centrale a orasului. Autoritatile au luat aceasta decizie din cauza fisurilor aparute in dalele din Piata Unirii.

Tot in Cetatea Oradea are loc in acest weekend Sarbatoarea Recoltei la care 43 de producători autohtoni îi așteaptă pe vizitatori cu fructe și legume, tradiționala zacuscă , preparate din miere de albine, sau ulei de lavanda. Vor avea loc si mai multe concerte. Vineri, de la ora 20:00, vor putea fi ascultați talentații membri ai trupei Ad Libitum Voices, unul dintre primele grupuri vocale din România ce adoptă stilul pop opera. Seara zilei de sâmbătă bihorenii o pot petrece alături de Lidia Buble, una dintre cele mai în vogă soliste din România, care va urca pe scenă tot de la ora 20:00.

Ziua de duminică este una specială, care se va încheia în ton festiv cu un spectacol folcloric In Memoriam Florica Duma.