Tragedie în localitatea bihoreană Forău. “Filmul” accidentului

Marți, 7 august,în localitatea bihoreană Forău, un bărbat de 51 de ani, din comuna Uileacu de Beiuș, în timp ce conducea un tractor neînregistrat, pe o porțiune de drum deschis circulației publice, în pantă, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar tractorul s-a răsturnat.

În urma evenimentului rutier, un bărbat de 28 de ani, din Forău, care se afla pe aripa tractorului, a fost prins sub cabina tractorului, suferind leziuni care i-au provocat decesul. După producerea accidentului rutier, conducătorul tractorului a părăsit locul faptei fără încuviințarea poliției, prezentându-se a doua zi la sediul Poliției Municipiului Beiuș.

La momentul testării sale cu aparatul etilotest, acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Joi, 9 august, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Beiuș l-au reținut pe bărbatul de 51 de ani pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor. Vineri, 10 august acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuș, cu propunere de arestare preventivă a acestuia.