Trist dar adevărat. „Moşul”a părăsit România. Definitiv

Leonard Doroftei a părăsit România. Definitiv. Împreună cu întreaga familie. „A plecat fără să facă tam-tam. S-a retras discret, dar nu fără regret. Societatea românească în care el a crezut atât de mult l-a respins. Ca pe o măsea stricată. Sătul să fie mingea de ping-pong a autorităţilor, cel supranumit Moşul, şi a făcut bagajele şi a plecat spre Canada. Ţară unde a locuit mulţi ani pe vremea când boxa la profesionişti” spun cei de la telekomsport.ro, cei care au publicat în exclusivitate informaţia despre plecarea lui.

Potrivit unuia dintre cei mai buni prieteni de-ai săi, Doroftei va locui în Montreal. „Moşul” e gata să se implice din nou în box şi vrea să lucreze ca antrenor. „Eu cred că are mari şanse să devină un antrenor foarte bun. Pentru că şi eu trăiesc în Montreal, iar Doru îmi este prieten de peste 30 de ani, voi fi tot timpul alături de el. Îi voi da cele mai bune sfaturi”, a precizat sursa pentru telekomsport.ro care a ţinut să-şi păstreze anonimatul.

„Chiar dacă au trecut mulţi ani de când el a devenit campion mondial, Doru s-a dovedit a fi un sportiv foarte iubit de oameni. Popular, carismatic. Niciodată cu nasul pe sus. A plecat de jos pentru a ajunge unde a ajuns”, a precizat prietenul lui Doroftei.
Foto: telekomsport.ro