Trupa Iosif Vulcan a Teatrului Regina Maria se pregătește de prima premiera a sezonului. VIDEO

Trupa Iosif Vulcan a Teatrului Regina Maria se pregătește de prima premiera a stagiunii 2018-2019: „Domnișoara Iulia”, de August Strindberg, în regia lui Alexandru Weinberger-Bara. Va avea loc duminică, 14 octombrie, de la ora 19:00, la Sala Arcadia și se joacă cu casa inchisă.

Spectacolul este pus în scenă de Alexandru Weinberger-Bara, fiul scenografei Vioara Bara, cu care, de altfel, colaborează la proiect.

În spectacolul „Domnișoara Iulia” Alexandru Weinberger-Bara reușește să articuleze „un discurs artistic puternic, cu miza pe actori”, având la bază, spune el, un text universal despre ieșirea din stereotipuri, eliberarea de presiunea de grup.

 Din distribuția spectacolului fac parte actorii Anda Tămășanu (Iulia), Sorin Ionescu (Jean) și Lucia Rogoz (Kristin), cărora li se alătură câțiva colaboratori: Raluca Georgiana Costa, Anda Patricia Uivaroși, Șerban Ionuț și Nadina Urs.

Următoarele reprezentații vor avea loc în datele de 18 octombrie, 10, 29 noiembrie și 9 decembrie, de la ora 19:00, la Sala Arcadia.