Vin ambulante noi in Bihor

Peste 400 de ambulante noi vor fi distribuite serviciilor de urgenta din toata tara in aceasta saptamana. Livrarea primului lot a început luni şi va continua până pe 17 decembrie. Alte autospeciale vor ajunge injudete în primul semestru al anului 2019, la serviciile de ambulanţă şi SMURD, a anunţat şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

„Reprezentanţii serviciilor de ambulanţă au început preluarea celor 300 de ambulanţe de urgenţă de tip B 4×2, urmând ca alte 120 de ambulanţe de tip B 4×4 să fie livrate serviciilor de ambulanta şi SMURD, tot până pe 17 decembrie”, a scris Raed Arafat, marţi, pe pagina sa de Facebook.

Conform sursei citate, graficul de livrare va cuprinde si Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Maramureş, Sălaj, Satu-Mare) unde vor ajunge 41 de ambulanţe; De asemenea, tot în perioada următoare, vor fi livrate 120 ambulanţe SMURD 4×4 către inspectoratele judeţele pentru situaţii de urgenţă şi 24 către serviciile de ambulanţă.

Prin acest program derulat de către Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, prin intermediul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, sistemul integrat de urgenţă va beneficia de o îmbunătăţire a serviciilor acordate, spun autoritatile.

Comments are closed.