250 de copii din Oradea, prezenti la evenimentul „Sa coloram curcubeul copilariei!”

Femeile social democrate din Oradea (OFSD) i-au sarbatorit, in avans, pe copii, daruindu-le o dupa-amiaza de neuitat. Actiunea “Sa coloram curcubeul copilariei” se afla la a 4-a editie.

In Oraselul Copiilor s-au adunat peste 250 de copii, insotiti de parinti sau bunici. Copiii au fost intampinati de Mikey si Minnie, printi si printese, personaje indragite din povesti care au daruit impreuna cu reprezentantele OFSD Oradea baloane, mingi, fluiere, umbrelute si multe alte daruri. Evenimentul a inclus un program de dans si cantece, precum si o inedita parada a costumelor animate prezentate de micutii de la Agentia MModells Kids Romania, indrumati de fashionstylistul Marius Molan. In program au evoluat elevi de la Palatul Copiilor, clasa de canto muzica usoara, sub indrumarea doamnei professor Dana Oprescu si canto muzica populara, sub indrumarea prof Ana Maria Gal. Copiii de la Ansamblul Crisana, pregatiti de instructorul Adrian Balogh au impresionat spectatorii cu cateva dansuri bihorene. Un moment mult asteptat, surpriza pregatita copiilor de ziua lor, a fost intalnirea cu Ella Bella, care a sosit tocmai din Yupi Landia.

In paralel cu spectacolul s-au desfasurat 5 ateliere de creatie sub indrumarea atenta a doamnelor educatoare. La finalul serii au fost expuse lucrarile si copiii au fost premiati!

„Noi, femeile social democrate din Oradea, am revenit pentru al patrulea an, consecutiv, sa sarbatorim copiii. Am oferit copiilor o dupa-amiaza speciala, cu spectacole realizate, in mare parte de copii pentru copii, jocuri, muzica, dans si multa voie buna.Promitem sa nu intrerupem organizarea acestui eveniment minunat dedicat copilariei”, a ținut să precizeze Erica Mang, președintele OFSD Oradea.