Liderii PNL Bihor se pregătesc de campanie. Și nu numai – VIDEO

Deputatul PNL de Bihor, Ioan Cupșa, și primarul Ilie Bolojan au susținut vineri, 2 septembrie, o conferință de presă la sediul PNL, prilej cu care au anunțat agenda politică de toamnă a liberalilor. În timp ce parlamentarii PNL se orientează către promovarea unor proiecte de legi cu impact național, conducerea partidului începe să-și facă calcule pentru alegerile parlamentare din această toamnă. Astfl, Ilie Bolojan a anunțat că PNL Bihor intenționează să obțină un scor bun, adică două fotolii de senator și patru mandate de deputat.

De asemenea, cei doi reprezentanți ai PNL prezenți la întâlnirea cu presa, au subliniat, încă o dată, susținerea condiționată a proiectelor propuse de administrația județeană în cazul în care acestea răspund nevoilor actuale ale bihorenilor.

 

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri