UPDATE: Targul locurilor de munca. Cine au castigat premiile organizatorilor

UPDATE:

TARGUL LOCURILOR DE MUNCA SI AL FORMARII PROFESIONALE a adunat in Lotus Center oferta a 23 de mari companii din Zona Metropolitana Oradea, in cadrul editiei de toamna care s-a desfasurat marti, 27 septembrie, in intervalul orar 10:00 – 18:00.             Angajatorii prezenti la targul organizat in parteneriat cu AJOFM Bihor au pus la dispozitia somerilor, absolventilor sau persoanelor aflate in cautarea unui nou loc de munca un numar de 56 de cursuri acreditate de formare profesionala si 661 locuri de munca. Pe perioada desfasurarii evenimentului, un numar de peste 700 de vizitatori interesati de noi oportunitati in cariera au facut peste 1500 de vizite unice in standurile amenajate in zona hypermarketului Carrefour. Dintre acestia, 191 persoane au fost selectate de catre angajatori pentru interviu.             La final, premiile vizitatorilor, oferite de Carrefour Oradea au fost castigate de: Ardelean Mirela din Oradea – voucher de cumparaturi in valoare de 100 lei (vizitator nr. 214), Chirila Alexandru din loc. Campeni, jud. Alba – un telefon mobil Samsung Galaxy III S mini (vizitator nr. 164) si Kosa Beatrix din Oradea – o tableta Lenovo (vizitator nr. 119).  Castigatorii isi pot revendica premiile in decurs de 10 zile, la biroul relatii clienti din Carrefour Lotus Oradea, in baza unui act de identitate.            Multumim tuturor celor care au vizitat evenimentul, firmelor expozante, colaboratorilor si speram ca in urma acestei editii de targ, cat mai multi oradeni sa-si gaseasca locul de munca dorit! 

STIREA INITIALA

Manifestarea are loc in intervalul orar 10-18 la LOTUS CENTER. Cele mai importante companii din Zona Metropolitana si nu numai,23 la numar, ii astepta pe absolventi, someri sau pe cei interesati de noi oportunitati in cariera, la evenimentul desfasurat in parteneriat cu AJOFM Bihor.

“Si pentru ca evenimentul sa fie si mai atractiv, am gandit impreuna cu Carrefour o tombola cu premii constand intr-o tableta LENOVO, un smartphone SAMSUNG si un voucher de cumparaturi in valoare de 100 lei, pe care le vor castiga trei dintre persoanele aflate in cautarea unui loc de munca, cu conditia ca acestea sa se inscrie pe listele Agentiei Judetene de ocuparea Fortei de Munca Bihor, partenerul institutional, sustine Mihai Dacin, organizatorul targului.

[alpine-phototile-for-picasa-and-google-plus src=”user_album” uid=”108248014930860277623″ ualb=”6334943424630626465″ imgl=”fancybox” style=”wall” row=”4″ size=”220″ num=”80″ border=”1″ highlight=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]

Distribuie informația
Alte știri