La Muzeul Țării Crișurilor a avut loc, în prezența celor doi autori,Corina Toma, numismat la Muzeul Țării Crișurilor, și Florin Mărginean, arheolog la Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei din Cluj-Napoca, lansarea cărții„Tezaurul de monede dacice de la Feniș, județul Arad. Studiul ștanțelor aplicate mondelor de tip Mit Bartkranzavers/ Toc-Chereluș”.
În cadrul evenimentului, alături de cei doi autori a fost prezent și dr. Radu Ardevan, profesor emerit de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca, precum și managerul interimar al muzeului, prof. univ. dr. Florin-Gabriel Moisa.
Prefața cărții a fost realizată de către dr. Theodor Isvoranu, cercetător științific la Institutul de Arheologie „Vasile Pârvan” al Academiei Române din București, în opinia căruia „acest studiu monografic al tezaurului de la Feniș (…) este o realizare de excepție pentru numismatica din România, o contribuție de certă importanță pentru cercetarea prezenței monetare nord-dunărene în complicata perioadă a ultimului veac al erei precreștine”.
„Am ales să îi spunem „tezaurul” (acestor tip de monede) pentru că vreau să transmit de fapt un mesaj. Un muzeu este format din oameni și patrimoniu. Patrimoniul fără oameni nu înseamnă nimic, oamenii fără patrimoniu nu au ce să facă. Ideea a fost următoarea: dacă acest volum care, (…), vreau să atrag atenția că nu întotdeauna lucrurile care sunt importante izvorăsc doar din obiecte care, să spun așa, sunt foarte vizibile, care strălucesc”, a declarat Corina Toma.


Antonia – Alexandra Szabo, studentă în anul 2, la specializarea Jurnalism