Târgul de Cariere se întoarce la Oradea. Te invită să faci primul pas spre angajare în data de 7 mai

După patru ediții online, Târgul de Cariere se întoarce la Oradea în format standard și își propune să readucă magia interacțiunii față în față între angajatori și candidați. Evenimentul va avea loc în data de 7 mai, în intervalul 10:00 – 19:00, la ERA Shopping Center.

Peste 20 de companii din diverse domenii de activitate pun la dispoziție sute de locuri de muncă pentru cei care vor lua parte la eveniment. Dar Târgul de Cariere nu se rezumă doar la acest lucru. Aici poți lua pulsul mediului profesional local și nu numai, poți sta față în față cu reprezentanți ai unor companii de top, poți aplica direct la diverse joburi, poți pune întrebări și primi răspunsuri utile, poți începe procesul pentru a obține jobul mult visat sau poți primi sfaturi prețioase care te vor ghida către o carieră de succes.

Dorința de interacțiune socială s-a resimțit și la nivelul angajatorilor, astfel că ne-am bucurat de un feedback pozitiv în ceea ce privește revenirea la evenimentele în format fizic. Companiile care au răspuns afirmativ invitației noastre abia așteaptă să faci primul pas spre angajare, să treci pragul standurilor echipate cu informații utile, mai ales că participarea la eveniment nu mai este restricționată în niciun fel.

„Cei doi ani de pandemie au pus pe pauză evenimentele fizice așa cum le știam, acest lucru fiind o provocare atât pentru noi, cât și pentru angajatori. Am fost nevoiți să găsim noi soluții pentru a ne continua implicarea în procesele de recrutare, de la distanță. Totuși, anul acesta vine ca un nou început, un început pe care îl simțim cu toții. Putem reveni și face din nou primul pas, față în față. Angajatorii și candidații se pot întâlni, din nou, direct; pot face primii pași în relația lor profesională chiar de la Târgul de Cariere,” spune Mihai Daniel Cotos, Founder & CEO Târgul de Cariere și Digital Crusade.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă sau pur și simplu dorești să afli care sunt tendințele de pe piața muncii, în 7 mai, între orele 10:00-19:00, vei avea ocazia să îți pui calitățile în valoare și să cucerești companii la care te gândeai de mult timp, dar și să obții sfaturi care te vor ajuta să te dezvolți profesional. Mari jucători din sectoare de activitate precum  automotive, inginerie, IT, producție și tehnică, servicii, BPO, finanțe și asigurări, logistică și transport, construcții și imobiliare sau recrutare vin la ediția de primăvară de la Târgul de Cariere.

Distribuie informația
Alte știri