Accident tragic în Nojorid

Foto: arhiva

La ora 21.41, ISU BH a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 79, pe raza localității Nojorid, eveniment în care au fost implicate un autoturism în care se aflau trei persoane (o femeie, un bărbat și un copil) și un autotren.

Pentru salvarea victimelor, la locul accidentului au fost mobilizate de urgență, două echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Oradea, cu o autospecială de descarcerare grea și o ambulanță SMURD tip B2, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, autospeciala SMURD cu medic de urgență și un echipaj al SAJ.

Pompierii militari au acționat pentru descarcerarea celor doi adulți rămași captivi în autoturismul avariat. Din nefericire, femeia a decedat. Echipajele medicale au acordat îngrijirile de specialitate bărbatului descarcerat și copilului, amândoi aflați în stare foarte gravă, și șoferului autotrenului (aflat in cod verde medical). Cei doi bărbați au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea. Copilul, aflat în stare critică, este în continuare asistat medical la fața locului.

Distribuie informația
Alte știri