Oradea a sarbatorit Ziua Nationala la Viena, in avans. COMUNICAT

În 29 noiembrie 2016 Primăria Oradea a sărbătorit Ziua Naţională a României la Viena în cadrul unui eveniment organizat de Ambasada României în Austria. La recepţia care a avut loc la Sala Bursei din Viena au participat primarul Ilie Bolojan şi Delia Ungur, directorul Agenţiei de Dezvoltare Locală Oradea.

Evenimentul a fost deschis de doi artişti din Oradea, Romeo Rîmbu şi Remus Rîmbu, care au interpretat la pian şi vioară imnurile României şi Austriei. Alături de ambasadorul României în Austria, Excelenţa Sa Bogdan Mazuru, primarul Ilie Bolojan a susţinut un scurt discurs în deschiderea recepţiei, iar cei peste 600 de invitaţi au avut ocazia să deguste produse tradiţionale specifice oraşului Oradea şi judeţului Bihor.

Aceasta a fost o bună ocazie pentru autorităţile locale de a promova Oradea ca destinaţie turistică şi de afaceri.
Ca în fiecare an la recepţie au participat politicieni austrieci, înalţi funcţionari, diplomaţi, reprezentanţi ai unor organizaţii internaţionale şi ai unor firme importante care au realizat investiţii în România, oameni de cultură şi artişti, precum şi membri ai comunităţii româneşti din Austria.
Evenimentul a fost organizat de Ambasada României la Viena în parteneriat cu Primăria Oradea, Agenţia de Dezvoltare Locală Oradea şi Asociaţia pentru Cercetarea şi Promovarea Produselor Agroalimentare Crişana.

Distribuie informația
Alte știri
post-image
Stiri

𝐄𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚 𝐉𝐚𝐧𝐝𝐚𝐫𝐦𝐞𝐫𝐢𝐞𝐢 𝐁𝐢𝐡𝐨𝐫 𝐩𝐞 𝐩𝐨𝐝𝐢𝐮𝐦 𝐢𝐧 𝐜𝐚𝐝𝐫𝐮𝐥 𝐜𝐞𝐥𝐞𝐢 𝐦𝐚𝐢 𝐦𝐚𝐫𝐢 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐞𝐭𝐢ți𝐢 𝐭𝐚𝐜𝐭𝐢𝐜𝐞 “𝑩𝒍𝒖𝒆 𝑾𝒂𝒓𝒓𝒊𝒐𝒓𝒔”

Competiția 𝐁𝐥𝐮𝐞 𝐖𝐚𝐫𝐫𝐢𝐨𝐫𝐬 – 𝐀𝐬𝐚𝐥𝐭𝐮𝐥, ediția a VI-a, s-a desfășurat în perioada 15-18 octombrie 2024, la 𝐂𝐏𝐏𝐂𝐉 𝐎𝐜𝐡𝐢𝐮𝐫𝐢, reunind un număr de 𝟐𝟑 de echipe din cadrul structurilor de...