Petrecere exclusivistă de Halloween, cu miliardari americani şi vedete de la Hollywood, la castelul Bran

Foto: captura youtube

Castelul Bran a fost retrocedat în 2009 copiilor Prinţesei Ileana de România iar de atunci a fost folosit pentru mai multe petreceri private.

În 2022, în jur de 300 de persoane, miliardari ai lumii, staruri de cinema şi magnaţi din industria tech vor petrece Halloweenul la noi.

Primele informaţii despre evenimentul incredibil au apărut în mai multe publicaţii online. Apoi au venit fotografiile şi filmuleţele care au confirmat că o parte dintre invitaţi sunt deja în patria lui Dracula. Cel care ar fi închiriat castelul este chiar magnatul american Peter Thiel, fondatorul PayPal, care a ajuns vineri seara pe aeroportul Băneasa, însoţit de partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen. Astazi sunt aşteptate şi alte zboruri cu ultimii oaspeţi. Printre ei s-ar putea afla chiar actriţa Angelina Jolie, dar şi Elon Musk.

De întregul circuit secret al oaspeţilor s-a ocupat o firma de pază din Suedia in colaborare cu o companie romaneasca. 20 de bodyguarzi vor asigura masurile speciale de paza, iar daca va fi nevoie, numarul lor va fi suplimentat. Invitatilor VIP li se atribuie nume de cod, pe baza brăţărilor de acces. 

Surse: stiri.tvr.ro/observatornews.ro

Distribuie informația
Alte știri