Senatorul haiduc. Cristian Bodea isi face campanie electorala cu pistoale in maini

cristi-bodeaParlamentarul bihorean, Cristian Bodea, care candideaza in aceste alegeri din partea Partidului Ecologist socheaza din nou.  Bodea s-a fotografiat pe afisele de campanie cu pistoale in maini, apoi a postat poza pe Facebook, cu explicatia „Gata cu hoția! Haiducii protejează România!”.  Reactiile n-au intarziat sa apara.

„Nu cred ca e in regula cu pozele pe care le postezi, dupa însemnătatea lor nu cred ca mai e loc de dialog…poate un monolog înainte de executie”, comenteaza un cititor caruia senatorul i-a explicat ca poza e doar una simbolica. Un alt „prieten virtual” ii sugereaza parlamentarului sa infiinteze un partid al haiducilor, un altul ii cere sa foloseasca pistoale adevarate iar altii il critica declarandu-se „amenintati”.

In precedentele campanii electorale au existat abordari asemanatoare si din partea altor politicieni. Corneliu Vadim Tudor a publicat in anii 90 o listă cu zece personalități ce trebuiau împușcate pe stadion „pentru ca în România să fie liniște. Tot un discurs agresiv etala in 2004 si fostul presedinte, Traian Basescu, cu sloganul „Ne întâlnim la ţepe, în Piaţa Victoriei!”

Distribuie informația
Alte știri